Ihan vähän, pikkuisen vain putoan haaveeseen. Varmuuden vuoksi poistan numerosi, vannon satakertaa, että en välitä. Sinä et ole minulle. Ihan vähän, pikkuisen vain kuiskuttaa sydän. Minä en. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.11.2021 17:19 Star Koskettavaa, tunteet ovat hyvin mielenkiintoisia ja ihmeellisiä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2021 23:21 Karpalo Kiitos ❤ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2021 19:17 runoretku Hienosti kuvattu tässä runossasi tunne. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2021 23:21 Karpalo Kiitos ❣ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2021 20:07 Siimes Pidän tästä. Elämä ja ihminen on niin kummallinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.11.2021 23:22 Karpalo Näinpä 😏 Kiitos 💜 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut