Ihmiselämän kauneus ja
ihanuus,
sen kivut ja julmuus -
kyyneleet silmissäni
iloitsen sinun kanssasi,
suren sinun kanssasi.
Kaikki me olemme
saman taivaan alla,
sama planeetta
kotinamme.
Elämän liekki,
täydellinen ihme, joka ikinen hetki.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut