Talon väki vaivaiseksi
madoksi luuli -
näin käärme pesiytyi rauhassa
neitsyen sängyn alle.
Siihen havahduttuaan tahtovat
poistaa pahana! Silloin hyökkäsi tuo
terävähampainen vieras!
Ei myrkkyä, huokaisi patriarkka,
antakaa sen mennä. Luonto sitä
kutsuu, se katoaa pian.
Antoi se varoituksen vain, se seuraava liero
vasta vaarallinen on. Tämä meitä puraisi,
tämä meitä herätteli; seuraava laskee myrkkynsä ja
koko kylästä selviää yksi tai kaksi.
Ne, ketkä muistavat.
Selite:
Uni 3/2020
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut