Katselen taivaan pilviä. Vielä niistä löytyy koiria, hevosia, purjelaivoja, sydämiä. Kaikki ainutlaatuisia, lumoavan kauniita, ohikiitävän hetken, elossa. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.6.2021 15:19 Star Kerrassaan ihanaa on katsella taivaalle ja haaveilla kaikenlaista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.6.2021 16:25 Karpalo Kyllä vain 😊 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.6.2021 16:25 Karpalo Kyllä vain 😊 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.6.2021 9:54 artojohannes Tilataideteoksia taivaalla! Vai olisivatko ne mobileja, kun liikkuvat? Taiteilija lienee anonyymi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.6.2021 14:51 Kaseva Runostasi tulee mm.muistoja lapsuus vuosiltani kuin kiiltokuvina mieleeni. Kohti Juhannusta mennään "pysytään matkassa vielä" ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut