Lantioni keinuu hitaasti
musiikin tahdissa, sinä
lantioni tahdissa
huulesi kaulallani
Vedän syvään henkeä,
Sinun tuoksusi -
kauneinta, mitä tiedän.
En haluaisi lopettaa vielä,
en irrottaa otetta, sillä
sinä katoat hetkellä,
jolloin avaan silmäni.
Minä löydän sinut vielä,
tunnistan tuoksusi
missä vain.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut