Löydän Sinut

Runoilija Karpalo


Lantioni keinuu hitaasti
musiikin tahdissa, sinä 
lantioni tahdissa

huulesi kaulallani


Vedän syvään henkeä,
Sinun tuoksusi -

              kauneinta, mitä tiedän.

En haluaisi lopettaa vielä,

en irrottaa otetta, sillä

sinä katoat hetkellä, 
jolloin avaan silmäni.


Minä löydän sinut vielä,

tunnistan tuoksusi 
               missä vain.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo kaipauksesta
 
Ah.. niin tunnetta ja kaipausta💕
Hieno. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut