Karma on julma kumppani.
Yritettyäsi kaikkesi,
roikut hirressä, hutera
jakkara jalkojesi alla. Haluat
pois. P a e t a .
Karma kurkkaa ovelta ja toteaa epäröimättä:
Nähdään toisella puolella!
Hupsista keikkaa.
Selite:
Muutin loppua vähemmän synkäksi. Onhan Karma melkoinen veijari.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut