Etsin sanoja
jokaisen
kiven ja kannon alta
Tahtovat pysyä piilossa
naurettavan lojaaleita
jollekin
mikä katosi sekin.
Olkoon. Minä en juokse enää
minkään perässä.
jokaisen
kiven ja kannon alta
Tahtovat pysyä piilossa
naurettavan lojaaleita
jollekin
mikä katosi sekin.
Olkoon. Minä en juokse enää
minkään perässä.
Löytäjä saa pitää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tuon lopun "löytäjä saa pitää" voisi ajatella niinkin että kun löytäjä saapuu tuoko sinulle myös sanat 💕
Taidan olla vähän romantikko 😆
Sivut