Jossain toisessa ulottuvuudessa meren aallot hivelevät rohkeasti rantaa, niin kuin sinä minun ulappaani. Joku toinen minä Joku toinen sinä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.8.2023 13:02 Star Haaveilu ei onneksi maksa mitään ja tuntuu hyvältä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut