Heikolla jäällä

Runoilija Karpalo


Jäätävä kylmyys ihollani, armollinen pimeys
                       tukahduttaa kaiken,

kun

sanasi naskaleina putoilevat.

Iskit tuuran heikkoon kohtaan

ja putosimme molemmat

Halusin vain katsoa tähtiin.

Tiedän,
että itket.

En halua sinua enää.

Tiedät,
että itken.

Unta se oli,

antaa sen olla niin.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, jos oli unta vain, elämä on kuitenkin ihanaa <3
Olihan tuo painajainen melko kipiä.. vähän tässä herkkä ihminen jo huolestua ehtii.... 😓 unta se oli jätetään se nuin.

Joskus uni kantaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut