Eräänä iltana, päätin laittaa parasta päälle ja lähteä Arinan kuuluisille naistentansseille. Ajattelin, että nyt olisi se hetki, jolloin tanssilattialla pyörittäisiin kuin parhaassa elokuvassa Dirty Dancing “Kuuma Tanssi.” Vaan toisin kävi.
Päästyäni paikalle, tilasin rohkaisuryypyn, tai kaksi ja katselin ympärilleni. Aira sekä Tilta pyörivät miehiä parketilla kuin tanssin ammattilaiset, hakien aina uuden tanssimaan. Mutta minua ei hakeneet, ei vaikka kuin vilkuilin peilin kautta, että olisin muka jotain suurta ja komeaa.
Mutta mikä pahinta, keskellä tanssihuuman viiletti ohitseni oikein voimakas vinkka. Tämä vinkka syntyi siitä kun naiset hakivat kiireellä ohitseni muita miehiä tanssimaan. Tunsin sen hyytävän viiman, tiesin heti, että nyt on nuhanpoikanen tulossa. Nenä alkoi vuotaa kuin keväinen puro, eikä ollut nenäliinoja mukana kuin yksi, jonka olin puolivahingossa heittänyt taskun pohjalle edellisellä viikolla.
Illan päätteeksi, kun tanssit oli tanssittu sekä juomat juotu minun osalta vain siellä baarin puolella, katsahdin peiliin. Hiukset, jotka olin illalla asetellut huolella, olivat muuttuneet hennoksi haituvaksi. Sisukumi paistoi keskellä päälakea, muistutin enemmän talven keskellä viluista oravaa kuin tanssittavaa hurmuria.
Aamulla nenä tukossa ja hiukset harventuneena marssin lääkäriin, joka naureskeli ja määräsi antibioottikuurin. Sainpa siis tansseista ainakin matkaani oikein räkätaudin, kaljun, sekä annoksen nöyryyttä, mutta eipä nuo tanssit unohdu!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit