Jokainen askeleensa välttämätön. Aito ja yksinkertainen.
Sanansa lyhyt. Sivaltava totuuden taimi.
Tekonsa harkittu. Perusteltu jumalille.
Hän ajatteleee kuolleita ja syntymättömiä enemmän kuin eläviä.
Itkee ansastettujen vuoksi. Eläinten ja ihmisten.
Nauraa omalle kuvalleen järven pinnalla.
Toivottavasti tyyntä ei kestä kauan.
Ettei ehtisi rakastua kuvaansa liikaa.
Ettei unohtaisi että on vain yksi muiden rinnalla.
Ei edellä. Ei kaikki.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Olisinko onnellisempi
jos luolassa roihuisi lempi?
Elän nyt tässä ajassa
asustain puisessa majassa
näyttöpäätteellä peilaten
tuntojain maailmalle meilaten.
Taidan opetella tulen teon,
mulle tärkeintä lie se on...
Sivut