Lilieth,
rakkauden silmin
katsonut,
lentää jo untuvissa
uuden maailman
tänään katkaisen
köydet,
otan vastaan
tuulet
lähdetkö mukaan,
rakkaimpani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Lilieth,
rakkauden silmin
katsonut,
lentää jo untuvissa
uuden maailman
tänään katkaisen
köydet,
otan vastaan
tuulet
lähdetkö mukaan,
rakkaimpani
Kommentit
Siinäpä on vakava kysymys. Rakkaus vaatii välillä heittäytymistä jopa tuntemattomaan. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)
Uuden elämän alku edessä.
Hyvää syntymäpäivää sinulle
Tämäpä hieno! ja hyvää syntymäpäivää!
Paljon onnea syntymäpäivänäsi:)
Juhlatuulella... Hyvää syntymäpäivää!
Vapaan lentämisen ja rakkauden makua, kaunista.
Vapaan lentämisen ja rakkauden makua, kaunista.
Tässä runossa tuulee mukavasti. Kauneutta,
vaan ei makeilua. Aivan ihailtavaa liitoa koko runo.
Sivut