en voi ymmärtää aikasi lyhyt? korento pohtioletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.4.2022 12:15 Star Aika on tosiaankin suhteellinen käsite. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.5.2022 12:02 miesvaalea ajan taju ja sen tajuaminen fiksusti kirjoitettu Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
fiksusti kirjoitettu
Sivut