verenpunaisten poskien hehku,
hiljaa hiipuva
viimeisen nautinnon
liikuttava onni
viimeisestä pisarasta
ammennettu nektari
katkeraltako maistuu
vai makealta
meidät hyvästelee
tunnustusta tekemättä,
tunnustaen
vai kuulimmeko edes
kolme nuorempaa sisarta
jo jossain leikkivät
ihmeellisinä, uusina
maailmaa odottavat
ja vanha sisar
heilauttaa tummia helmojaan,
hiuksistaan riippuvat varisten äänet
kääntyy
meistä pois
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi