sateisena päivänä
nostit minut
sydämeesi kuivattelemaan
vahvuudellasi,
rakkaudellasi lämpimäksi puhalsit
ja kun sade aamuisin huuhtelee
tämä kaupungin silmiään raottavia katuja
ei minun enää tarvitse etsiä
hymyilevien mummojen kahviloita
minulla on lämmin sinussa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea rakkausruno.
ihana rakkausruno, hienoja ilmaisuja.
Virkistävän raikas rakkausruno.. Tuo hymyilevien mummojen kahvila sai hymyilemään..
Sivut