Viisautemme hyötyy siitä, ettemme koskaan saavuta lopullista päämääräämme. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.7.2013 0:00 Adalmiinanhelmi Mahtava oivallus ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Mahtava oivallus !
Sivut