en minä sinulle
rakkauslauluja
laula,
kauniita sanoja
kieleltäni herauttele
rakkauteni edessäsi
on änkytystä ja huutoa
sillä kun intohimo alkaa
puhumaan kirjakieltä ja
käyttäytymään virheettömästi,
on se jo pois lentänyt
Hei syrän!...ootas pikku hetki..
mä tota...ai saatana...
oho...vähä kompastuin...
rakastan
sua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aiwan ihanasti runoiltu kompastuminen!
Piristävän erillainen rakkausruno kompasteluineen.. Tuollaistahan se taitaa oikeesti olla sillo ihan alussa :-)
Noinhan se juuri menee, jopa siltä tunnetuimmalta sanasiepolta. ;)
Tää oli aika metka!
Sivut