New Yorkin aamusumuun,
lintuparviin East Riverin yllä lentäviin
nepalilaisen munkin aamurukoukseen,
kirkkaaseen nousuun pienen sielun
elämääni
heilauttaen hattuaan
kulman taakse kääntyvälle,
piirtämättömään aihioon
tulevan henkäyksen
askeleeseen
haparoivaan, vahvaan
kirjoitan
sinut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi