lohdullista,
että on olemassa
ihmisiä,
jotka
luovuudellaan
pystyvät tavoittamaan
ihmisyyden pienuuden
konstailemattomasti,
ilkikurisen ironisesti
banjo letkeästi
kesätuulessa soiden
samalla tehden
siitä jotain
suurempaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Letkeän luovaa fanitusta letkeän luovalle artistille. Piristävä!
hurmaava! aina kuulunut kotimaisiin suosikkeihin, pienin elein suurta musiikkia. Hyvä runo sitäpaitsi...
Sivut