sanat
jotka silmistäsi luen
kun niihin katson
luen vaikka silmiäsi
nähdä en voi, vaikka
katsovat ne vierailla mailla
auringonlaskuja kuumien maiden,
nousuja takaa kylmien tunturien
yksinäisten kaupunkien
surullisiin silmiin
eikä kukaan muu tiedä
että ne kannattelevat voimallaan
tätä pientä elämää
ja suurta sen ulkopuolella
älä koskaan sulje silmiäsi,
älä niitä sanoja
minulle saduksi sepitä
kolme pientä sanaa
joilla teet maailmastani
kauniimman katsoa
kolme pientä sanaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi