sinä olet
kukille puhuva mummo,
johon on lukittu
kaikki maailman
salattu lämpö
sinä olet
punanenäinen teinipoika,
joka pimeiden kujien kanssa
vakuuttavuudestaan
ennen auringonnousua
taistelee
se lapsi,
joka kolmekymmentä
vuotta sitten tiesi
vielä kaiken
sinä olet kaikki,
etkä kuitenkaan
kukaan heistä
ja miten minä
olisin voinut
olla rakastumatta
sinuun,
teihin kaikkiin
minä,
me kaikki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi