Hentoinen nainen
seisoi edessään
kirjoitukset
ajan haalistamat
luvatut tekstit
Hän ei niitä ymmärtänyt
sillä hän oli
keijujen maasta kotoisin
siellä ei tunnettu
mitään muuta lakia
kuin rakkauden
ja auttamisen sääntö
Hän näki kuun taivaalta
seuraavan
hänen teki mieli lähteä pois
sillä mitään hän ei saavuttanut
seisomalla siinä
Hän pyrähti ylös
jakoi rakkauden
ja empaattisuuden
siemeniä mennessään
meille kaikille
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi