Kaipaus tuntuu kuun ympärillä
se kerää ympärilleen hengen valtiaat
olemalla kirkas,
hohtaen valoa ympärlleen .
Kutsun tunnet sielussasi,
silloin tiedät on aika kiertää maailmaa
sen ympäri ,
katsoa äärimmäiset olosuhteet.
Rakastaen jokaista liikettä ihmisen
sydämen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mystinen ja jännittävä tunnelma tässä. ^^
Sivut