Hän tutkii maailmaa sen avaruutta
enkelin silmin, haluaa kaiken hyvän
tulevan maan päälle.
Tuskaiset katseet hän tuntee itsessään
sielun syvyydessä kuuluu huuto, älä
muutu toiseksi olet hyvä näin kun olet.
Kaikkea et saa hyväksi, toivot paljon
elämältä, etsit elämän totuutta itsestäsi
rukous elämän antaa voimaa.
Etsit lasta sisältäsi, sitä hellää hyvää,
joka olisi luonasi, itkisit murheesi,
olisit vapaa kaikista ahdistuksen tunteista.
Niin paljon on sanottavaa sydämellä,
katso, mitä sinne kuuluu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava, sydämellinen runo
Hyvin, hyvin vaikuttavaa on runon teksti.Viisaus paistaa tässä kuin aurinko!Kiitos sanoistasi:))
Myös minua koskettaa ja puhuttelelee tämä kaunis runo. Vien suosikkeihin. Luin useamman kerran ja löysin aina jotain uutta...
Lapsi meissä jokaisessa on - niinkuin kaikki muutkin ikävaiheet - pysyvänä. Lapsi syvimmällä puhtaasti tuntemassa, kokemassa, vastaanottamassa...
Kiitos tästä,
tämä kosketti syvältä. *~
Sivut