Istuin pehmeästi selässäsi
painoin poskeni sinun harjaasi,
Käteni kiedoin kaulaasi
annoin sinun viedä
minne minne tiesi vei
Tahdoin nähdä
kanssasi avaruuteen, kaikkialle .
Luotin sieluusi
se oli pehmeä
ja hyväntuulinen
Katsot aina eteenpäin ,
paransit sairauteni .
Suljin silmäni ja olimme
siinä kauniissa satumaisessa
metsässä taas kerran,
Älä koskaan
mene pois luotani
ihana hevoseni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi