Kuinka elämä pitää minua
kiinni juuri näin, tekisin toisin
olisin onnellinen.
Elämänkulkua ei voi vaihtaa,
olen kokenut sen,
tie on kuljettava määränpäähän.
Tie on tuskaa, tähtiä,
auringonpaistetta,
toivoin vain aurinkoa,
sain kannettavaksi raskaan
elämän.
Lupaa pyydän toisenlaiseen,
en tähän pettymysten
päivään,
haluan vain, rakastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus ja elämä itse kantaa,-- niin vähän me voimme itse tehdä ja silti Joku on, Enkeli tai ihminen --Jumala joka ohjaa kunhan annetaan elämän viedä ja luotetaan siihen Korkeimpaan voimaan.
Sivut