Oli hiljaisuus
ilmassa tuntui
vain kostea tuoksu
Halki ilmojen
kuului metsän eläimen
ikävä toisen luo
Tulevan päivän
aavistaen hiipivät
pedot pesistään
antaen tähän hetkeen
lupauksen hyvästä
Kukaan ei
saanut pelätä tässä
hetkessä se oli
aavemaisen kaunis
Aamuhetki
täynnä rakkautta
sykkivät sydämet
aamun auringon
noustessa hiljalleen
Valon voima
kultasi maan
antoi voiman päivään
perhoset lentelivät ylitse
kukkien loiston
On vain pieni
hiljainen sudenhetki
anna sen jatkua
sydämessäsi kauniina
Enkelit luo päivääsi hellyyden voiman
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista,pidin
Hieno, nätti runo
Vahva, kaunis runo
Kauniin koskettavaa,pidän.
Vahvaa tunnetta tässä.
Sivut