Ovelleni ilmestyi
tänä aamuna
ihmisen näköinen enkeli,
valon lahjoittaja
Hän antoi
minulle lahjaksi
tuikku enkelin
Valo lämmittää
ja loistaa
tähän sateiseen
päivään minulle
nyt myös ystäville
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi