Katsoit ulos
näit pimeyden
väistyvän
aamun tieltä
Tunsit voiman
joka palasi sinuun
työnsit negatiivisuuden
pois mielestäsi
Tänään teet
päivästä hyvän
anna ilonpisaroiden
leikkiä kanssasi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Asenne ratkaisee, mahtavaa =)
Kaunis runo.
Lienevätkö nuo lumikiteet, joita lakkaamatta satelee juuri niitä ilonpisaroita? Kenties.
ihanan iloinen!
Positiivinen ja valoisa runo.
Vahva positiivinen runo, hyvä
Sivut