Tulen loimu valaisi yötöntä yötä
oli salperäisyyden taika ilmassa,
shamaani rummun ääni kaikui ilmoille
Menninkäiset nousivat piiloistaan
kuuntelivat; on yössä kummaa taikaa
Ne liikuivat maassa matalana
kuin peläten mahtavaa
voimaa mikä oli liikkeellä
Oli aika puhdistaa maaperä
Usvan seasta
keijujen rivistö aloitti tanssin
Suloiset keijut näkivät yössä
vielä pahuuden voimia
sieppasivat ne kiinni
antaakseen hyvän energian tilalle
Rummutus kuului voimakkaana
kun ääni halusi kertoa maailmalle
tulevista uusista seikkailuista
Nuotion tulesta lensi kipinöitä
kuin antaen lisävauhtia
yön loitsuun hyvyyden puolesta
He, jotka kuuntelevat rummun tarinaa
löytävät ilon sydämeen
ja avaimen satujen valtakuntaan
juhannusyönä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtavasti tunnetta tässä
Kiitos .Hieno runo aivan ihana
Elän tässä runossasi täysillä. Kiitos!
Tämä on ihana, kuin taikaa koko runo.
Satumaisen kaunista,herkkää,pidän.
Kaunis, satumainen runo, hyvä
Hieno runo!
Paljon, paljon rummutusta, ja useinkin.
Maailman on aika herätä,
se pelastuu kun uskomme rumpuihin.
Ihana satu runo, pidin kovasti
Sivut