Uljaasti
sukelsit
näkyviin
sinisen taivaan
kannelle
Vain hetken
viivähdys
ja olit poissa
se hetki
ei palaa
enää koskaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Uljaasti
sukelsit
näkyviin
sinisen taivaan
kannelle
Vain hetken
viivähdys
ja olit poissa
se hetki
ei palaa
enää koskaan
Kommentit
Kaonis hetki!!
Tulloo väkisin mieleen Tapsa Raotavuaran laolu: Siivin valakein niiku Joutsen. Elämä on ihanoo kun sen oekein ovaltaa.
Näin ne hetket kiitävät unhojen yöhön.
Hienosti ,herkäsi kuljetat runoasi
Herkkä, hyvä runo
Näissä hetkissä on jotain niin ihmeellistä, niitä jää kaipaamaan kunnes kohtaa jotain vieläkin ihmeellisempää.
Sivut