Kuin lumihiutaleen
Kosketus
on sinun
Ystävyytesi
Niin hellä
vähän kostea
Nuuhkaisen
syvään
tunnen sydämessäni
Liekin
mikä hohtaa
kun sinua katselen
Ystäväni
On niin paljon
elämässä
mitä yhdessä
voi rakentaa
Katso
aina ystäväni
eteenpäin
rakkaudella
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis on runosi.
Ihanan sydämellinen ja kaunis runo.
Mukava, hyvä runo
Ystävyyttä parhaimmillaan.
Kaunista kerrontaa
Sivut