Palaan lapsuuteesi
siihen reippaaseen pikkuiseen tyttöön
joka lumosi olemuksellaan
meidät aikuiset vain olemalla läsnä
Sinun pehmeytesi oli niin hellyttävää
osasit tehdä päivästäsi nautittavan
olit siinä usein keskipisteenä
Ei kuitenkaan aina ole ollut niin
on ollut myös surullisia hetkiä
sydänsuruja
Miettimistä koulun ja työn välillä
Aina olet kuitenkin selvinnyt
ja osannut nauttia omasta elämästäsi
Toivon sinulle kauniita hetkiä,
enkelien johdatusta elämääsi
tänään, huomenna, ja tulevaisuuteesi
Vielä tulee sinulle aika
joka kultaa menneitä
pois hukattuja hetkiä,
jolloin olisit voinut tehdä toisin
Elämässä on vain valintoja
joita voi tehdä
tee omasi itsesi parhaaksi
älä toisten mieliksi
Rakkaudella
Selite:
Kultaiselle lapsenlapselle , täyttää tänään 21 v
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielettömän kaunis ja tunteella kirjoitettu runo jossa on hyvin tärkeä sanoma;
Elämässä on vain valintoja
joita voi tehdä
tee omasi itsesi parhaaksi
älä toisten mieliksi
Rakkaudella
Juurikin noin !
Mutta, tänään on oma syntymäpäiväsi. Olkoon onni myötä tänään ja tulevaisuudessakin.
Kauniisti kerrottu runo.
Onnea synttäreittesi johdosta.
Kaunis, lämmin runo
liikuttavan runosi myötä onnitteluni !
Sukusi naiset ovatkin olleet riuskoja käänteissään. Olet kohta isomummu, sano miun sanoneen. Ja sepä vasta kunniavirka!
Onnittelen syntymäpäivänäsi!
Kaunis runo, pidin paljon ja onnea sankarille:)
Todella koskettava runo. Hyvää syntymäpäivää sinulle.
Viisas ja lämmin runo. Oikein ihanaa syntymäpäivää SINULLE! Paljon ONNEA! :)
Kaunis, koskettava runo, jossa on rakkautta ja elämän viisauksia.
* Onnea ja Iloa päivääsi *
mummon rakkaus näkyy
ja elämänviisaus
Onnitteluja sydänlämpöösii
♥ :)
Millainen lienee ollut siun nuoruutesi. Tänään kuitenkin näin kypsästi ja upeasti hänelle kirjoitat. Sopivan ikäisenä! Onnitteluni!
Kaunis lämmin runo lapsenlapselle.Hyvää synttäripäivää sinulle itsellesi:)
Sivut