Kauniisti katsot elämäsi rantaa
sitä johon kerran niin tahdoit liittyä
etsit onneasi salaperäistä
Tiesit sen vain hehku oikeanlainen
merkitsee sinulle päätepistettä rakkauden
Se jonka annoit valua hiekkaan
on mennyt, mutta rakkaus
joka vähän antaa kahlehtia
on sinulle se oikea
Ei tule koskaan pettymystä
vain salaisuus
se on sinun sydämesi piilossa
osaat säilyttää sen omanasi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi