Tunnet tänään
sydämesi laulun
selvemmin kuin koskaan
Otat vastaan
kauneuden hehkun
sydämeesi
Tunnet pienten
arvojen olevan
sinulle tärkeimpiä
maailmassa
Kuulet lintujen
laulun kaukana
metsän takana
Tiedät, sinun tiesi
on kulkea vain
eteenpäin
Näet myös auringon
vuoriston takana
se on voima sinulle
Iloitset kaikesta pienestä
ja onnenmurusia osaat
poimia mistä vain
löydät niitä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi