Surun tunne
hiipii sydämeeni
aina vain
katson taivaalle
se tukee tunnelmaa
itkee kanssani
tummia kyyneleitä
Aurinkoinen pysyy
pilven takana
Enkelit tulevat hiljaa
luokse sydämen
läheisyyden
Päivän kauneus
loistaa kuitenkin aina läpi
tummien sateiden seastakin
cc-kaupallinen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Puhuvaa,runon loppu on hyvä,onnellinen toteamus.
Hienoa ja varsinkin lopetus,pidän.
Tässä säteilee ajaton kirkkaus
Herkkä, haikea runo, hyvä
Sivut