Rumpuni soi
sateen äänellä
menninkäiset keijut
ja haltijat tahtoivat
että soitan
mutta se kuulosti
niin surulliselta tänään
Laitoin rumpuni seinälle
odottaman
parempaa hetkeä
silloin se soisi
mukavasti helisten,
vaikka metsän väki
iloitsee heti
kun otan
soittimeni esille
He rakastavat
musiikkia
nousevat
maan pinnalle
kuuntelevat mättäällä
ja iloitsevat äänestä,
kumustakin
Valitan,
en voi tänään
soittaa enempää,
soitetaan
kun rumpu on
myös iloinen
ja sydän tuntee sen
kuultuaan tämän
he ryömivät maan alle
suruissaan,
mutta huominen
tuo auringon meille
uudestaan
ja soiton
satumaisen soinnin
He kyllä tietävät sen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma...hyvä runo
Ja minä rakastan tälläisiä satumaisia runoja.Kiitos runostasi:)
Ihanaa tunnelmaa, satumaista. ^^
Kaunista!
Sivut