Tien edessäni oli auki
loin mielikuvan tielle
Siinä kasvoi kukkasia
väistelin niitä
ja poimin
kauneimmat talteen
Vapauden tunne
syvällä sielussani
etsin sinua yhä, missä olet?
Löydänkö sinut tien päästä
kaipaatko yhä syliäni
rakkautta poltavaa
Sen, minkä joskus elimme
yhdessä vain sinä ja minä
Meidän tiemme kukkaistie
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, kaunis runo
Runostasi voisi tehdä taulun; monisävypolun kaikenlaisine väreineen.
Sivut