Näin vihreyden kultaavan nurmen nukan
ja kasvavan keltaisia kukkia
niitä, mitkä aloittavat kesän
Sinne sekaan kasvoi
pian sininen orvokki,
metsän keijut tanssivat
niiden ympärillä
Suloisia perhosia
lenteli ilman
ja maan välillä
pysähtyen hetkeksi lepäämään
Perhoset olivat iloisia
kun kesä herätti heidät eloon
ja uuteen elämään
Ne iloitsevat
uudelleen syntymisen lahjasta
niinkuin kukkasetkin
Vuosi vuodelta
ne aukevat kukkaan
yhä voimakkaammin
vaikka ne syksyllä lakastuvat pois
Niinkuin perhonen
haluasin olla, sellainen keltainen
iloa tuova ja valon lähettilas kaikille
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin runostasi
Alun hempeä tunnelma muuttuu liian pian kertovaksi faktaksi
Kaunis, hyvä runo
Tätä lukiessani tuli lämmin ja hyvä mieli.
Sivut