Kuka olet sinä
kaunis viisaus
Ihmissydän loisteessa
sielun kauneuden
Kuka olet
sinä lintu pieni
joka särkee sydämensä
pienen perhosen tähden
Kadotatko
koskaan herkkyyttäsi
viekö sen julma
maailma mennessään
Älä lintu pieni kadota sitä
se loistaa meille syksyn pimeään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis, hieno runo.
Ihana runo <3
Voih,
miten kaunis ja herkkä
``tykkääminen``
Kaunis on tämä runo; kaunis on pyyntö herkkyyden säilyttämisestä valona meille.
Herkkä, hyvä runo
enpäs ole
näin kaunista
runoa
lukenut
oikeastaan ikinä....
Kaunis, hieno runo.
Sivut