Se ilma jota hengitän
on niin raikasta
tuuli puhaltaa
poskilleni hiukseni kultaiset
Linnun laulu
kuuluu jossain viel haikeana
se kertoo talven tuloa .
Katselen edessäni
kaunista maisemaa
se tuntuu niin upealta
kuin unessa kauan sitten .
Lähden lentoon
kuin lintu
joka hyvästelee maisemaa
ennen talven tuloa
On kevyt ilma
sitä on niin ihana hengittää
Enää en tahdo laskeutua alas
jään sinne missä on hyvä olla
Sain itselleni enkelin siivet
ja höyhenpeiton saan olla siellä
missä on rakkaus
ja pysyvyys elämän iloon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea runo. Lukijallekkin kuin unessa nähtyä.
Kaunista kerrontaa.
Todella kaunista, kiitos.
Mukavaa kerrontaa
Sivut