Siellä lumpeenkukkien seassa
pieni merenneito nousi pintaan
niin pienenä ja hauraana
Hän näki ihmisten kasvoista kuvastuvan huolen ja surumielisyyden
Sukelsi taas takaisin sinne veden ihmeelliseen maailmaan
Tuntien sen ihanat aarteet itsessään
hän tahtoi antaa niistä ihmisille sydämeen pysyvän onnen ja rakkauden
Hän sitoi meren antimista helminauhan, johon pujotti kauniita ajatuksia,
hyviä tekoja, ainaisen rakkauden tunteen
Sen jälkeen lähetti sen pintaan tuulen mukana
niin ne leviäisivät jokaiseen
surulliseen ja ahdistavaan sydämeen
Tuoden pysyvän ilon sinne missä sitä eniten tarvitaan
Jällen pieni merenneito kävi katsomassa
Ihmisiä
Jäi hetkeksi ihailemaan työnsä tulosta
näki heissä muutoksen
palasi takaisin omaan maailmaansa
Tietäen kuinka paljon voi hyvä ajatus
surulliseen sydämeen saada ihmeitä aikaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kaunis "legendaarinen ikivihreä" enemmän kuin kaunis satu
ja tässä niin kaunis sanoma...
jää elämään mielessä ja sydämessä
tätä vain lukee uudelleen ja uudelleen
suosikoin
maailmani ihaninta tekstiä
kyyneleet kirposivat
slmiini
hyvä on ihminen tää
joka kirjoittaa
voi näin :)
kuinka ihanan onnellinen runo, rakastuin pieneen merenneitoon, hänessä asuvaan hyvyyteen, pysyvä ilo, siihen minäkin tartun runosi sanoituksen myötä, kaunis ja hieno tunnelma, hän kantoi vielä huolta ihmisistä tuon helminauhan jälkeenkin, hyvä ajatus, välittäminen jota runollasi kuvaat, siirtyy suoraan myöskin tänne minun olohuoneeseen, otan sen juuri nyt lohdukseni, kiitos siitä ;)
Lumoavan ihana, satumainen runo hyvyyden voimasta. Pidän valtavan paljon!
Kaunis runo.
Hieman sadunhohtoisia sanoja ja todellisuutta ~niistä syntyy upea kokonaisuus.
Hyvillä sanoilla on myös ihmeellinen voima, parantava vaikutus. Oletko koskaan lukenut kirjaa "Veteen kätketyt viestit"? ~suosittelen. Sen sanoma pysähdyttää.
Vesi on elementtinä jo puhdistava. Hyvät sanat ja ajatukset leviävät kuin renkaat vedessä.
Mutta salaperäisyys ei lopu siihen.
Uskon, että runosi luo lohtua moneen suruisaan sydämeen.
Oi miten ihana <3
Ihana sadunomainen runo. ^^
Suloinen tarina, niin aiheeltaan kuin yksityiskohdiltaankin. Nimi on ehkä turhan pitkä ja paljastava. Minusta "Pieni merenneito" riittäisi.
Sivut