Vielä on aika muistaa ystävää
tunne kuinka hän on läheinen
tuntea huolta ja tuskaa
Öisin tulee uneen
kuin muistuttaen
jostain olevasta
tunteesta kaukaa
Kun aurinko taas
peitttää yönmustan taivaan
on helppoa tuntea ystävyys lämpimin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ystävän runo,
kiitokset syntymäpäivä onnitteluista.
Mukava, kaunis runo
herkkää ja kaunista, kuinka ihanaa onkaan lukea näitä onnellisella mielellä kirjoitettuja ystävä runoja, rakastan teitä jokaista runoystävää, nämä ovat ihanankuuloisia sanoja jokaiselle, mielellään näistä ottaa hiukan itselleen ja kiittää sinua kun sanot nämä sanasi
Sivut