Vielä on aikaa vähän,
ystävälle kirjoittaa.
Hän nukkuu ehkä jo untaan,
on niin myöhä.
Valvon ihanan tummassa yössä,
tähdet taivaalla pieninä pisteinä.
Hämärän hetki tuo hetkeksi
romantiikan tähän sydämeeni.
Nuku ystävä rauhaisaa unta,
huomisen tie on rakkaus.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniistin kirjoitit ystävänpäivänä. Sopii jokaiseen päivään.
kaunis herkkä runo, ajatus jonka lennätät hänen nukkuessaan, ihanaa tekstiä, sinulta
mykistävän
kaunis
minä itken
Tämä runo on talletettava - sillä on käyttöä muulloinkin kuin ystävänpäivänä.
Sivut