Tunnen taas lämmön,
hyvä energia ympärilläni
annat paljon hyvää sanomaa.
Tuntiessasi hyvyyden,
rakkaus sydämessäsi kirjoitat
avoimesti sydämesi lämmöllä.
Kaikkein kauneinta on omistaa
sinun runosi lähelläni.
Päivääni se luo
kaikkein kauneimman
suojelevan oppaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä energia tuntuu. ^^
Lämpöinen runo ystävyydestä, runosta, elämästä:)))
Tuon kaiken haluan myös minä tuntea, kiitos ihanasta runostasi! Aivan todellisen tuntu :-)
Näilta sivuilta voi löytää monia lohdutuksen sanoja
Sivut