Tähän hetkeen ei ole tehty tietä
revityt tähdet
ilman välkettä
näkevät sydämen hädässä
niittyleinikin terällä
ujo korento
arvailee olenko oudoin olento
maahinen vai rupisamakko?
Josko rastas laulais
valon kehun taittais
ajan parran saksis
mut komeeks
uudeks mieheks laittais
Tähän hetkeen ei ole tehty tietä
silmät kiinni katsotut
unelmat kertovat meistä
laskevat takaisin nautittuja hymyjä
orvokin kehrällä
asuu kaikkien värien tietäjä
soittaa katajaviulua
maalaa meitä käsi kädessä
Tähän aikaan ei ole tehty tietä
onneksi kaipauksen jäljissä
on jäljellä lupaus meistä
ja revityillä tähdillä kirkasta silmissä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut