Sinua katsoo niin mielellään
pukiessasi vaatteita
hymyillessäsi iloisemmin
kuin kukaan minulle ennen
kauniit silmäsi
säteillen kaikkia
rakastamiani värejä
sinusta haluaisi ottaa
niin lujaa
uudestaan kiinni
kutittaa sinusta ilmoille
maailman onnellisin nauru
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi