Lennä
tule luo ajatuksena
toiveena
miltä tuntuisitkaan ihollani
juuri nyt
unen rajamailla
viivy vieressäni vähän
syliisi hellään sulje
turvaa
kunnes nukahdan
sydämesi laineille
Selite:
eilen tuli unisena vielä sanoja mieleen...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi