Sinä kikatat minua,
laitat minut kuplimaan.
Saat sydämeni lyömään,
kuin sitä ei mikään painaisi.
Väreilen innosta, yhä
kun tulet lähelleni.
Sinun kanssasi
minun on hyvä.
laitat minut kuplimaan.
Saat sydämeni lyömään,
kuin sitä ei mikään painaisi.
Väreilen innosta, yhä
kun tulet lähelleni.
Sinun kanssasi
minun on hyvä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei vaatien ei toivoen vaan tuntien,
hieno runo
Sivut